دوره کسب و کار آشپزی
دوره کسب و کار آشپزی
تعداد جلسات:
17
استاد:
سامان گلریز
مدت زمان آموزش:
12 ساعت
قیمت دوره :
3,500,000 تومان
قیمت دوره:
3,500,000 تومان
درباره درس
با سامان گلریز وارد دنیای کسب و کار آشپزی شوید. در این دوره بر خلاف دوره های آشپزی معمول، ما به آنچه که برای شناخت کسب و کار آشپزی و صنعت غذا و رستوران نیاز دارید می پردازیم. در انتهای این دوره شما یاد میگیرید دنیای تولید غذا چگونه کار می کند، چه مباحثی برای شروع و رشد در این حرفه جذاب مهم است و از کجا می توانید مسیر شغلی آشپزی خود را شروع کنید.
در بسته کسب و کار آشپزی شما با نخبه این رشته یاد میگیرید یه سرآشپز غیر از پخت غذا چه مواردی رو باید بلد باشد
استاد : سامان گلریز
- آموزش حرفه ای آشپزی در صدا و سیمای ایران
- راه اندازی رستوران های گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل)، گشنیز و رزماری
- راه اندازی اولین fast food مدرن هتل نارنجستان
- راه اندازی موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک
- طراح و سازنده اولین food court ایران معروف به جام جم
سرفصل ها
- اقتصاد در آشپزی _ تهیه مواد
- معماری در آشپزی _ انواع سبک های کافه و رستوران
- آشنایی با ابزار و دستگاه ها
- طب ایرانی و سنتی در آشپزی
- معرفی فرهنگ غذایی ملل
- اقتصاد در آشپزی _ محاسبات مالی
- اقتصاد در آشپزی _ منو نویسی
- آناتومی موادغذایی و گوشت
- تکنیک های آداب معاشرت در کافه و رستوران و نحوه برخورد با پرسنل
- معرفی ادویه ها و تهیه آنها