بسته کسب و کار آشپزی

درباره درس

با سامان گلریز وارد دنیای کسب و کار آشپزی شوید. در این دوره بر خلاف دوره های آشپزی معمول، ما به آنچه که برای شناخت کسب و کار آشپزی و صنعت غذا و رستوران نیاز دارید می پردازیم. در انتهای این دوره شما یاد میگیرید دنیای تولید غذا چگونه کار می کند، چه مباحثی برای شروع و رشد در این حرفه جذاب مهم است و از کجا می توانید مسیر شغلی آشپزی خود را شروع کنید.
در بسته کسب و کار آشپزی شما با نخبه این رشته یاد میگیرید یه سرآشپز غیر از پخت غذا چه مواردی رو باید بلد باشد

استاد : سامان گلریز

  • آموزش حرفه ای آشپزی در صدا و سیمای ایران
  • راه اندازی رستوران های گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل)، گشنیز و رزماری
  • راه اندازی اولین  fast food مدرن هتل نارنجستان
  • راه اندازی موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک
  • طراح و سازنده اولین food court  ایران معروف به جام جم

 

 

 

سرفصل ها

  • اقتصاد در آشپزی _ تهیه مواد
  • معماری در آشپزی _ انواع سبک های کافه و رستوران
  • آشنایی با ابزار و دستگاه ها
  • طب ایرانی و سنتی در آشپزی
  • معرفی فرهنگ غذایی ملل
  • اقتصاد در آشپزی _ محاسبات مالی
  • اقتصاد در آشپزی _ منو نویسی
  • آناتومی موادغذایی و گوشت
  • تکنیک های آداب معاشرت در کافه و رستوران و نحوه برخورد با پرسنل
  • معرفی ادویه ها و تهیه آنها