سامان گلریز
مدرس آشپزی و راه انداز فودکورت جام جم
مصاحبه
برای مشاهده ویدئوی مصاحبه کارآفرین روی تصویر کلیک نمایید.
سامان گلریز
سامان گلریز از پیشگامان تدریس آشپزی در ایران، متولد سال 1350 در استان گرم و زیبای خوزستان است. از سوابق حرفه ای سامان گلریز می توان به آموزش آشپزی در تلویزیون بیش از ٢٢ سال و نیز آموزش مدرن آشپزی و تغذیه از طریق رادیو اشاره نمود.
- راه اندازی رستوران های گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل)، گشنیز و رزماری
- راه اندازی اولین fast food مدرن هتل نارنجستان شمال
- راه اندازی بزرگترین fast food اصفهان به نام تین
- راه اندازی کافی شاپ کلاسیک کشمش
- راه اندازی موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک
- راه اندازی مدرن ترین واحد بستنی و کافی شاپ در ده سال گذشته به نام هارپ
- راه اندازی و مدیریت سه رستوران جیرو ، وافی و لستر
- طراح و سازنده اولین food court ایران معروف به جام جم
- راه اندازی رستوران کودک پیگنیتی در اپال
سایر فعالیتهای فرهنگی و هنری سامان گلریز:
- برگزاری سمینارهای آشپزی
- نوشتن مقالات آشپزی در سی مجله و روزنامه کشور
- برنده طرح تالیف کتاب علمی و تولید فیلم تخصصی آشپزی برای ماکروویوهای سامسونگ و LG
- اولین استاد ایرانی آموزش کلاسیک آشپزی ایران زمین در قدیمی ترین آکادمی آشپزی دنیا (mermite)