سامان گلریز

مدرس آشپزی و راه انداز فودکورت جام جم

سامان گلریز از پیشگامان تدریس آشپزی در ایران، متولد سال 1350 در استان گرم و زیبای خوزستان است. از سوابق حرفه ای سامان گلریز می توان به آموزش آشپزی در تلویزیون بیش از ٢٢ سال و نیز آموزش مدرن آشپزی و تغذیه از طریق رادیو اشاره نمود.

  • راه اندازی رستوران های گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل)، گشنیز و رزماری
  • راه اندازی اولین  fast food مدرن هتل نارنجستان شمال
  • راه اندازی بزرگترین fast food اصفهان به نام تین
  • راه اندازی کافی شاپ کلاسیک کشمش
  • راه اندازی موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک
  • راه اندازی مدرن ترین واحد بستنی و کافی شاپ در ده سال گذشته به نام هارپ
  • راه اندازی و مدیریت سه رستوران جیرو ، وافی و لستر
  • طراح و سازنده اولین food court  ایران معروف به جام جم

 سایر فعالیتهای فرهنگی و هنری سامان گلریز:

  • برگزاری سمینارهای آشپزی
  • نوشتن مقالات آشپزی در سی مجله و روزنامه کشور
  • برنده طرح تالیف کتاب علمی و تولید فیلم تخصصی آشپزی برای ماکروویوهای سامسونگ و LG
  • اولین استاد ایرانی آموزش کلاسیک آشپزی ایران زمین در قدیمی ترین آکادمی آشپزی دنیا (mermite)

non libero. tristique libero felis in Nullam Lorem diam